2016. december 21., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - VKP Karácsony 2016

A VKP keretein belül ajándékozunk egymásnak karácsonykor, így ez a poszt most arról a két emberről szól, aki engem ajándékozott, és akit én ajándékoztam. Tavaly sajnos lemaradtam erről a kezdeményezésről, későn csatlakoztam a csoporthoz. De idén már én is részt veszek benne.


Akitől én kaptam az ajándékot, nem más, mint Orbán Szilvia, a Pillecukor blog írója. Ő a létrehozója a VKP csoportnak, így külön megtiszteltetés és öröm volt átvenni a csomagot.

Egy csütörtöki napon hozta a postás. Amikor felcsöngetett, biztos voltam benne, hogy az angyalkám érkezett meg. Olyan szép volt a csomagolás, ki se akartam bontani. Aztán este, ahogy ültünk a nappaliban a párommal, megkérdeztem tőle: „Szerinted kibontsam most?” Így együtt néztük meg mit kaptam. Az első, amit megláttam, a párnahuzat volt. Pont ugyanilyen stílusú párnahuzatom van, ráadásul szerettem is volna még beszerezni karácsonyra, de ezt (is) lefaragtam a költségvetésből, ezért nagyon megörültem neki. A teák is fantasztikusak, én egész évben csak azt iszom, de ezek olyan ízek, amiket még nem kóstoltam soha, szóval alig várom, hogy megtegyem. És a díszek!!!!!!! Idén azt találtam ki, hogy úgy díszítjük a fát, ahogy gyerekkoromban. Tehát rákerül mindenféle, ami csak van itthon, a régen őrzöttek is. Igazi színes fa lesz, és bizony van helyük rajta a legújabbaknak is.
Külön köszönöm a képeslapot is! Nagyon kedves és megható volt számomra ez a pár sor. Sok is, amit kaptam, nem számítottam rá, de nagyon örültem neki!!! Úgy éreztem magam, mint egy gyerek, igazi meglepetés ajándék, ráadásul az ajándékozó is meglepetés volt. Az az igazság, hogy nem találok szavakat az érzésre, hogy valaki vette a fáradságot, megnézte a blogomat, kicsit kutakodott utánam és ajándékot küldött nekem. Igazi könnybelábadós szemű pillanat volt.
Szilvi, bearanyoztad a napomat és az elkövetkezendő heteket, a karácsonyt is! Nagyon köszönöm Neked!
Békességben, boldogságban gazdag karácsonyt kívánok!

És az én ajándékozottam Zeffer Laura, a Lauren’s Vogue blog írója.

Örültem, hogy őt kaptam, mert egy csodás lányt ismerhettem így meg. Egy fiatal nőről van szó, hiszen idén töltötte be a 18. életévét, ennek ellenére komoly, és úgy gondolom, érettebb a koránál. Sokan megirigyelhetnék, ahogy a párkapcsolatokról, a barátságról, a munkáról, a küzdésről gondolkozik. Emellett természetesen vannak könnyedebb témái is és teszt bejegyzések is. A blogja ízléses, nagyon jó a színvilága, a design-ja és kedvesen ír, betekintést nyerhetsz egy kicsit a lelki világába, saját kis életébe.
Még a blogbejegyzés előtt kaptam Laurától egy üzenetet, amikor megkapta a csomagocskát: „A leveled nagyon megmosolyogtatott, és a kis rénszarvasok eszméletlenül aranyosak és kreatívak. A gyertyát tökéletesen eltaláltad, ugyanis imádom a gyertyákat, főleg a karácsonyiakat. Mindent köszönök, a kedves szavakat is.” Olyan jó volt olvasni ezt a pár sort, felért egy ajándékkal, egész nap mosolyogtam. Gondosan elmentem ezeket a szavakat, hogy nehéz időkben megmelengessenek.
Laura, köszönöm, hogy Rád találtam!
Ezúton is szeretnék Neked még egyszer nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni!

Varázslatos Napot Kívánok!

2 megjegyzés:

  1. Az a párna nagyon szép!!! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Neked is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! :)

      Törlés