2016. november 3., csütörtök

Őszi séta és programajánló Tatán

Ti is szeretitek az őszt? Én nagyon! Nincs is jobb ilyenkor (is), mint egy jó kis séta. Nagyon sokat szoktam Tatán sétálni, gyönyörű város. Szeretem az utcákat, a házakat és természetesen sokat megyek mind a két tóhoz is.
Cseke-tó
Ha valaki idelátogat, akkor általában az Öreg-tó az, amit keres, de ne feledkezzünk meg arról, hogy van egy kisebb is, a Cseke-tó, illetve ott van a Kálvária-domb és a Fényes-tanösvény. Ezek egy napba simán beleférnek, ha turistáskodunk. Közben beülhetünk valahova egy jó kávéra, vagy megenni egy finom ebédet. Az elegánsabb éttermek mellett megtalálhatók a menüs helyek is, amik olcsóbbak, de ugyanolyan finomak az ételek.
Csodás idő volt errefelé a hétvégén, úgyhogy anyuval nyakunkba is vettük a várost.😃

Cseke-tó
Öreg-tó
Kálvária-domb
Novemberre két programot is tudok nektek ajánlani a városnézés mellett.

November 12-én és 13-án lesz az Esküvő Kiállítás Tata. Ha az esküvőket tervezitek, akkor érdemes eljönni. De ha nem, akkor is! 😉 A kiállítás látogatása ingyenes.

November 26-án lesz a XVI. TATAI VADLÚD SOKADALOM. Reggel több ezer vadlúd kirepülését lehet megfigyelni az Öreg-tó partjáról, délután pedig a hazaérkező vadludakat. Lesznek különféle előadások, filmvetítések, madármegfigyelés teleszkóppal, vásár és gyerekprogramok is.
A részleteket itt tudjátok megnézni.

És végül a naplemente a Kálvária-dombról. Ugye megéri innen nézni?😌


Varázslatos Napot Kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése