2015. október 27., kedd

Szerencse és gazdagság mandala

Szeretnéd bevonzani a gazdagságot és a szerencsét? Hívd segítségül ezt a mandalát!
Szerencse és gazdagság mandala
A pozitív gondolkozásról már biztos mindenki hallott, hiszen a csapból is ez folyik. Persze ezt nem negatív véleménynek szánom, hiszen én is alkalmazom és mondhatom, sikerrel. Megtapasztaltam mindkét oldalát a vonzás törvényének. Mert, hogy nem csak a jót vonzod be, ha sokat gondolsz rá, hanem a rosszat is. Elég csak arra gondolni, hogy nem mindegy, hogy ébredsz reggel. Ha rosszul és csak az jár a fejedben, hogy ez milyen pocsék nap, akkor annak is fogod érezni, és úgy alakulnak a dolgaid. De, ha ezt még csírájában elfojtod, változtathatsz a napodon. Ez most egy nagyon egyszerű példa volt, de mindenre igaz.

Ezzel a mandalával az a cél, hogy emlékeztessen téged arra, hogy te is lehetsz szerencsés és gazdag – az már más kérdés, kinek mit jelent a gazdagság. Elősegíti, hogy jól alakuljanak a dolgaid, hiszen ezt az energiát közvetíti feléd és környezetébe.

A mandalán szereplő szimbólumok:
- patkó és négylevelű lóhere: védelemmel szolgál és szerencsét hoz;
- babérkoszorú: védelmet jelent a fertőző betegségekkel szemben, örökzöld növény lévén az örökkévalóság szimbóluma, csodatévő növénynek is tartják;
- napraforgó: mindig a fény felé fordul, erőt és lelkesedést ad, támogatást nyújt lelki megpróbáltatások idején.

Használd, ha gazdag, sikeres életre vágysz, ha szeretnéd, hogy mindennapjaidat átitassa a jó, a szép, az igaz. Legyen veled a szerencse!

Technikai adatok:
Anyag: 250 g-os aquarell papír
Festék: aquarell
Díszítés: zselés toll
Méret: 35x35 cm 

Varázslatos Napot Kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése